28.04.2023

Tervetuloa All Stars Charity Golf Ouluun la 5.8.2023!

Kesän 2023 All Stars Charity Golf Oulu -hyväntekeväisyystapahtuma järjestetään lauantaina 5.8.2023! Golfkisa pelataan meren äärellä Virpiniemessä ja iltatilaisuudessa nautitaan upeassa Lasaretissa! Viime vuonna mukana olleilla joukkueilla on etuosto-oikeus 21.5. asti, ilmoittautuminen avautuu pe 28.4. Ilmoittaudu nopeasti, sillä paikat viedään käsistä!

Osallistumismaksu on 900 € kahden hengen joukkueelta. Pelaa ja Pelasta ry lahjoittaa tapahtuman tuoton lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen. Potista 95% käytetään Hope – Yhdessä ja Yhteisesti ry:n Oulun alueen toimintaan ja 5% menee golfjunioreiden tukemiseen. Osallistumismaksu sisältää lounaan ennen kisaa, giveaway-paketin, sekä illalliskortin iltatilaisuuteen ja hyväntekeväisyyshuutokauppaan Lasaretissa.

Tapahtuman aikataulu

Tapahtumapäivä koostuu Lähitapiola Pohjoinen -lastentapahtumasta, golfkilpailusta ja iltatilaisuudesta! 

– Lähitapiola Pohjoinen -lastentapahtuma klo 9-10:45 Virpiniemi Golfin rangella
– Golfkilpailun yhteislähtö klo 11:30
– Iltatilaisuus Lasaretissa klo 19:00

Lähitapiola Pohjoinen Lastentapahtuma

LähiTapiola Pohjoinen -lastentapahtumassa tapahtuman isännät Jussi Jokinen, Pekka Rinne, Sebastian Aho ja Markus Nutivaara, sekä muut kiekkotähdet ovat tavattavissa nimmareiden ja yhteiskuvien merkeissä. Lisäksi rangella on seuraavanlaista ohjelmaa:

– Pomppulinna
– Hattaraa & popcornia
– Taikuri
– Golfiin tutustumista
– Kasvomaalausta
– Pihapelejä ja kisailua isäntien kanssa
– Lastentapahtuman tarjoaa LähiTapiola Pohjoinen!

Golfkilpailu

Ennen golfkisaa pelaajat voivat hioa swingiään rangella ja syödä maittaan lounaan. Rangen ja lounaan jälkeen käydään läpi kisainfo ja tervetuliaissanat. Pelimuotona toimii tuttu Irish Rumble Selänne Shamble -twistillä by Golf GameBook. Tämä tarkoittaa seuraavaa:

Jokainen ryhmän jäsen avaa ja ryhmä valitsee näistä parhaan, jonka jälkeen jokainen pelaa oman pallonsa reikään asti parhaan avauksen paikalta. Tuloksiin lasketaan ensimmäiseltä kuudelta väylältä ryhmän paras pistebogeytulos, kuudelta seuraavalta ryhmän kaksi parasta pistebogeytulosta, seuraavalta viideltä kolme parasta ja viimeiseltä väylältä kaikkien tulokset. Mukana on myös paljon erikoiskisoja – tuttuja ja uusia! 

lltatilaisuus

Iltatilaisuus järjestetään tunnelmallisessa lasaretissa! Luvassa on juhlava illallinen, palkintojenjako, loistavia esiintyjiä, ja tietenkin näyttävä huutokauppa ja shekin luovutus. Illallinen alkaa klo 19 ja ilta jatkuu aina klo 02 saakka. Mikäli haluat tuoda avecin tai perheenjäsenen illallistapahtumaan, voit varata illalliskortteja hintaan 100 € kpl tästä. Illalliskorttiin sisältyy juhlava illallinen, ruokajuoma ja illan ohjelma.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

logo logo logo logo logo