Tarinamme

All Stars Charity Golf Oulu on NHL-tähtien Jussi Jokisen, Pekka Rinteen, Sebastian Ahon, Markus Nutivaaran ja Jani Hakanpään isännöimä hyväntekeväisyysgolftapahtuma, jonka tuotot ohjataan golfjunioreille (5%) ja vähävaraisten lasten ja nuorten harrastamisen tukemiseksi Hope ry:lle (95%).

All Stars Charity Golf Oulu -tapahtuma on lähtenyt Jussin ja Pekan suurista sydämistä – halusta auttaa vähävaraisia lapsia ja nuoria harrastamaan ja löytämään liikunnan ilo. Tapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2016 nimellä Jokinen & Rinne Charity Golf. Vuonna 2019 mukaan isännöimään liittyivät myös Sebastian Aho, Markus Nutivaara ja Joonas Donskoi, jolloin myös tapahtuman nimi vaihdettiin All Stars Charity Golf Ouluksi. Vuonna 2023 Joonas Donskoin tilalle mukaan saapui Jani Hakanpää.

Kuva: Salla Jokinen

Tapahtuman isännät ovat menestyneet heille rakkaan harrastuksen kautta, ja tämän tapahtuman myötä he haluavat olla mukana tarjoamassa myös vähävaraisilla lapsille ja nuorille mahdollisuuden menestyä ja tulla tähdeksi. Sen takia lahjoituskohteeksi on aina valikoitunut yhdistykset, jotka tukevat lasten ja nuorten harrastamista. 2016 ja 2017 lahjoituskohteena oli ODL:n kaikki ei pelaa -projekti, jonka jälkeen 2018 alkaen lahjoituskohteena on ollut Hope ry. 

Yli puoli miljoonaa hyväntekeväisyyteen

Hope ry pyrkii toteuttamaan unelmaa siitä, että lapsilla ja nuorilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Hope ry jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.

Ensimmäinen All Stars Charity Golf Oulu järjestettiin vuonna 2016 – yhteensä näiden vuosien aikana hyväntekeväisyyteen on kerätty jopa 539 354 euroa!