06.08.2023

110 000 kertaa KIITOS!

Jussi Jokisen, Pekka Rinteen, Sebastian Ahon, Jani Hakanpään ja Markus Nutivaaran isännöimä hyväntekeväisyystapahtuma All Stars Charity Golf Oulu järjestettiin Virpiniemi Golfissa lauantaina 5.8. jo kahdeksatta kertaa. Tänä vuonna hyväntekeväisyyteen kerättiin huikea summa, 110 000 euroa! Summasta 95 % lahjoitetaan Oulun alueen Hope ry:lle ja 5 % golfjunioreille. Tänäkin vuonna 44 joukkuetta oli mukana tekemässä hyvää. 

Hope ry pyrkii toteuttamaan unelmaa siitä, että lapsilla ja nuorilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Hope ry jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä. 

Päivä alkoi Virpiniemi Golfin rangella LähiTapiola Pohjoinen -lastentapahtumalla. Range täyttyi jännityksestä ja iloisista ilmeistä, kun lapset pääsivät tapaamaan kiekkotähtiä. Tarjolla oli hattaraa ja popparia sekä paljon hauskaa tekemistä – pihapelejä ja kisailua tapahtuman isäntien kanssa, kasvomaalausta, golftutustumista, pomppulinna, ja pientä purtavaa. LähiTapiola Pohjoinen -lastentapahtumassa oli runsaasti kävijöitä ja lapset viihtyivätkin siellä hienosti. Paljon iloisia hymyjä, ikimuistoisia kohtaamisia ja muistoksi yhteiskuvia sekä nimmareita! 

Kisassa pelattiin myös useita eri yhteistyökumppaneiden sponsoroimia erikoiskisoja. Väylällä 1 Tilitoimisto A. Karppinen järjesti lähimmäs lippua kahdella -kisan, jonka Jyrki Rekilä voitti hienolla eaglellä! Väylällä 6 oli Obsidon pisin draivi, jossa naisista voitti Kreetta Salonpää-Lähde ja miehistä Aatu Räty.

Väylä 8 oli Moontalkin hyväntekeväisyysväylä. Väylällä pelattiin lähimmäs lippua -kilpailu, jonka tuloksesta riippuen Moontalk lahjoitti hyväntekeväisyyspottiin. Jos voittolyönti olisi ollut alle 20 cm lipusta, Moontalk olisi lahjoittanut hyväntekeväisyyspottiin 4 000 €. Jos lyönti olisi ollut alle 1 metrin päässä lipusta, summa olisi 3000 € ja jos yli 1 metrin, 2000 €. Väylällä 8 lähimmäksi lippua löi Eetu Uusitalo tuloksella 0,34 m, jolloin Moontalk lahjoitti siis 3000 € hyväntekeväisyyspottiin. Mahtavaa!

Väylällä 9 oli Lotvonen LKV lähimmäs lippua kahdella, jonka voitti Alexander Wennberg tuloksella 0,51 metriä. Väylällä 13 pelattiin Liikun järjestämä lähimmäs lippua kahdella, jossa Teppo Linden löi 0,58 metriin voittaen kisan. Mercedes-Benz järjesti väylällä 15 lähimmäs lippua kisan, jossa jälleen Alexander Wennberg löi 0,13 metrin päähän voittaen kyseisen väylän kisan. Ihkulla oli väylällä 16 niin ikään lähimmäs lippua kahdella, jossa voittajaksi kruunattin Tomi Mustonen jälleen upealla eaglellä! Väylällä 18 Frendy järjesti lähimmäs lippua -kilpailun, jossa voittajaksi tuli Ville Koivunen 0,73 metrillä. Myös Hole-In-Onesta olisi ollut tarjolla palkinto, mutta se jäi tällä kertaa lunastamatta. Onnittelut hienoista suorituksista!

Kilpailun jälkeen siirryttiin Lasarettiin upeaan juhlavaan iltatilaisuuteen, missä osallistujat saivat nauttia herkullisesta illallismenusta, sekä juontopari Juha Perälän ja Ari Vallinin hauskoista letkautuksista. Sami Hedbergin stand up -esitys sai juhlavieraat nauramaan vedet silmissä. Seuraavaksi olikin sitten vuorossa hyväntekeväisyyshuutokauppa, jossa kaupattiin mm. NHL-tähtien peleissä käyttämiä varusteita, huikeita kokemuksia itse isäntien kanssa ja elämyksiä Hopen tuen piirissä oleville lapsille. Kaikki huutokaupan kohteet näet täältä. Korkeimman huudon 10 500 € sai jäävuoro isäntien kanssa, jonka huutaja halusi lahjoittaa Hope ry:n tuen piirissä oleville lapsille. Minna Åman-Toivio ja hänen poikansa Antto Toivio huusivat jäävuorosta kilpaa. Minnan ja Anton mukaan aika on arvokkaita mitä voi kenellekään antaa, ja he haluavat laittaa aina hyvän kiertämään. Keräsimme jälleen uskomattoman potin – 110 000 euroa! Seitsemän vuoden aikana olemme keränneet yhteensä 649 354 euroa hyväntekeväisyyteen. Kiitos!

Kiitos Virpiniemi Golfille ja Lasaretille upeista puitteista. Kiitos myös pääyhteistyökumppaneille: Mercedes-Benz, Wetteri, Frendy, AC Oulu ja Intersport, sekä muille yhteistyökumppaneille, sponsoreille, osallistujille, talkoolaisille ja esiintyjille. Ja tietysti kaikille teille, jotka olitte mukana tekemässä päivästä ikimuistoisen. Kiitos. ❤️ 

Nähdään taas ensi vuonna!